VRIENDEN

WensboomLeusden en sponsoren

Om al onze sociale en maatschappelijke vrijwilligersactiviteiten mogelijk te maken, hebben wij sponsoren nodig. Steeds meer bedrijven en instellingen houden zich bezig met maatschappelijk betrokken ondernemen (MVO). U toch ook?

WensboomLeusden hoopt op uw steun en/of samenwerking om zo onze constructieve rol bij de komende veranderingen in het Leusdense landschap van professionele hulpverleners en vrijwilligersorganisaties te kunnen blijven vervullen. Als tegenprestatie wordt uw bedrijfsnaam en/of logo inclusief uw homepage link vermeld op deze website en in andere communicatie-uitingen zoals bijvoorbeeld onze nieuwsbrief.

Sponsoring kan door middel van een éénmalige of structurele jaarlijkse gift. U kunt in overleg ook kiezen voor het doneren/leveren van door ons benodigde goederen (PC, kantoorartikelen etc.) en/of door u geleverde diensten om onze organisatie draaiende te houden. Kortom, sponsormogelijkheden genoeg.

Wilt u zich als bedrijf of instelling door middel van sponsoring aan ons verbinden? Als sponsor cq vriend van WensboomLeusden ondersteunt u hierdoor een lokaal gerichte vrijwilligersorganisatie die zich als vereniging ten doel heeft gesteld te bemiddelen bij vraag en aanbod van eenvoudige onderlinge hulp van zijn leden.

U kunt ons natuurlijk voor alle sponsormogelijkheden en vragen hierover mailen of bellen.

 

Alvast bedankt, bestuur WensboomLeusden

 

Regionale Vrienden & Sponsoren van WensboomLeusden

  • Bibliotheek Leusden (Eemland) heeft voor onze vrijwilligersactiviteiten een speciaal WensboomLeusden-hoekje ingericht. Zo kunnen onze bemiddelaars in de bibliotheek in de Hamershof van dinsdag t/m vrijdag onze leden met hun hulpvragen van dienst zijn.

  • Bij Centraalzorg Leusden    kunnen wij terecht voor ons drukwerk, een stand tijdens evenementen en vergaderruimte voor ons bestuursoverleg

  • ZeT Leusden    wijkvereniging in Leusden-Zuid / Tabaksteeg

  • Druk-Store    ondersteuning van drukwerk

  • Jumbo Wahle.     Donatie voor de lustrumviering

  • Afas      bedrijfssoftware

  • Arag      verzekeringen